Nagradnjacha | Otkrij slobodu uz Ninu Romić

Nina Romić, renomirana zagrebačka kantautorica, početkom svibnja objavila je četvrti album naziva “Sloboda”, koji će promovirati u Tvornici kulture 24. svibnja s pratećim glazbenicima.

Dva singla, “Svjetla” i “Sad kad je gotovo” Nina Romić predstavila je publici krajem prošle godine vrativši se kratke pauze u kojoj se posvetila majčinstvu, a sada njima pridružuje osam novih pjesama sklopljenih u pomalo mračno, ali duboko i snažno djelo koje slušatelja uvodi u njezin osobni, unutarnji svijet.

“Pauza mi je pomogla da se usredotočim na ono što sam u tom trenutku radila, da sagledam širu sliku kroz jedne “drugačije” oči. Pomogla mi je da se vratim sebi i da prepoznam i lociram svaku emociju i odakle dolazi. Nije me više strah padova, o njima i pjevam u nekim pjesmama. Mislim da je ovo moj najhrabriji album.”, objašnjava glazbenica.

Oboružana tako moćnom pratnjom, Nina se otiskuje na istraživanje nekih novih, dubljih sfera, nadilazeći pritom stilove, iznenađujući drugačijom atmosferom i stihovima, a ne gubeći ni djelić svoga glazbenog jezika i prepoznatljivosti. 

Budi i ti dio ove glazbene čarolije u Tvornici kulture – Mixer.hr svojim čitateljima
poklanja 2×2 upada!

Ostavi komentar na našoj Facebook stranici ili svoje puno ime i prezime, uz naznaku NINA, pošalji na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr !
Random.org će odraditi svoje, a mi ćemo dobitnike izvući
do četvrtka
, 24. svibnja u 12h.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.