Nagradnjacha: Otplešite u Novu godinu u Tvornici uz Radio 101 i yem!

Već tradicionalni doček Nove godine u Tvornici kulture u organizaciji yema i Radija 101 postao je jedan od najvećih gradskih tuluma proteklih sezona. Tome u prilog svakako ide i činjenica da su posljednja dva dočeka bila rasprodana prije nego je ulaz uopće otvoren, a ove godine se također priprema veliko slavlje uz koje je vrhunska zabava zagarantirana.

Dobitnu kombinaciju nema smisla mijenjati, pa tako i ove godine organizacijske snage udružuju najbolji zagrebački klub – Tvornica kulture i najslušaniji radio – Radio 101 – te yem, event agencija koja iza sebe ima preko 250 koncerata, nekoliko festivala, mnoštvo DJ programa i silent partyja diljem Hrvatske.

Veliki pogon, koji je samo za ovu priliku nazvan “Ova pjesma zvuči poznato” nudi selekciju hitova za uplesati se u još jednu godinu novih dobrih ili loših odluka.

Glazbeni mashup će osigurati da se ne maknete s plesnog podija uz selekciju najvećih hitova od 80-ih do danas, a Mixer.hr za tebe ima 3×2 upada da otplešeš u novu, 2018. godinu Tvornici!

U komentaru ovog posta na našoj Facebook stranici označi osobu s kojom želiš podijeliti ovu glazbenu poslasticu, a jednake šanse za sudjelovanje u izvlačenju imaš i ukoliko puno ime i prezime, uz naznaku NOVA, pošalješ na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr.

Svi prijavljeni sudjeluju u izvlačenju, a Random.org će odraditi svoje. Dobitnike objavljujemo u subotu, 30. prosinca u 12h! 

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.