Nagradnjacha: Otrovna Kristina vraća se na mjesto zločina

Nakon sjajnog nastupa na Pozitivnom koncertu, najvećem dvoranskom glazbenom događaju, kada je eksplozivni trojac pomeo veliku dvoranu svojim moćnim zvukom, Otrovna Kristina se vraća u intimniji prostor.

Zagrebački rock bend varaća se u Tvornicu kulture, u petak 16. veljače, a Mixer.hr za tebe ima 1×2 upada!

Puno ime i prezime, uz naznaku KRISTINA, pošalji na naš
e-mail: nagradnjacha@mixer.hr
, a Random.org će odraditi svoje.
Dobitnika objavljujemo u srijedu, 14. veljače u 15h! 

Ime dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Otrovna Kristina već radi na drugom albumu jednostavnog imena “Otrovna Kristina II”, a zagrebački nastup bit će prilika čuti i nekoliko stvari s novog uratka. Materijal u pripremi naslijedit će odlični debi s pjesmama kao što su “Pita”, “Igram da zaboravim”, “Vrata moći”, “Poljubi me u treće oko”, “Suša” ili “Viking” koji je predstavio njihovu kombinaciju utjecaja rock prošlosti, njene sadašnjosti, ubojitih riffova i dvoglasnog pjevanja.

Nastup u Tvornici kulture za Otrovnu Kristinu znači i povratak na same početke kada su se upravo tamo prvi puta pokazali uživo. Uz već poznati materijal koji ih je upisao u regionalne rock legende, trojac će na prvom nastupu u novoj godini predstaviti i kako će zvučati novi album.

U prodaji su ulaznice po cijeni od 30 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 40 kn. Ulaznice se mogu kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Rockmarku (Berislavićeva 13), Aquariusu CD Shopovima (Varšavska 13 i Branimir centar), na svim prodajnim mjestima Eventima te online na www.eventim.hr.