Nagradnjacha: Otvorite novu drum&bass sezonu uz DJ Furneya u Attacku

attachment-1-1

Dirty Beatz zagrebački drum&bass kolektiv, ugostit će poznatog UK DJ-a Furneya za good looking početak drum&bass sezone u Zagrebu.

Vrata AKC Medike / Kluba Attack otvorena su 07. listopada za sve ljubitelje atmosferičnog liquid zvuka, kada će ekipa Dirty Beatz-a pokušati dočarati dašak jedne good looking večeri poput legendarnih iz londonskog kluba Fabric.

Danas uz Mixer.hr možete osvojiti 2×1 ulaznicu!

Da bi sudjelovali u nagradnoj igri lajkajte našu Facebook stranicu (ukoliko već niste) i svoje puno ime i prezime, uz naznaku DIRTY, pošaljite na nagradnjacha@mixer.hr do srijede, 05. listopada. Nasumično odabranih dvoje natjecatelja osvaja ulaznice. Dobitnici će o svojim nagradama biti obaviješteni sutradan u jutarnjim satima.

Uključite se u našu nagradnjachu i ne propustite priliku za fantastičim provodom.

Za potpuni drum&bass užitak u Klubu Attack, na stage se penje i After Neven predstavnik zagrebačke Liquosphere večeri kao i Dirty Beatz domaćini Brat Leeks & Matz.

Ova velika glazbena poslastica održati će se 7.listopada s početkom u 23h, a ulaznica za cjelovečernje događanje iznosi 30 kn do ponoći, odnosno 40 kn nakon ponoći.