Nagradnjacha: Ovo Valentinovo ulovi akustičnu pusu Zorana Predina!

Zoran Predin i Lačni Franz idući tjedan dva dana zaredom nastupaju u Zagrebačkom kazalištu mladih, u utorak 13. veljače i u srijedu 14. veljače od 21 sat.

Karizmatični kantautor nakon 18 godina obilježavanja Valentinova u Sloveniji po prvi put će Valentinovo proslaviti u Zagrebu, a po svemu sudeći, tražit će se karta više za oba koncerta. Program će obuhvatiti poznate Predinove hitove iz različitih razdoblja njegove bogate karijere, a sam koncert pod naslovom „Akustična pusa” predstavit će i nove pjesme sa istoimenog albuma, nedavno objavljenog u nakladi Croatia Recordsa.

Da uljepšamo ovu romantičnu tradiciju, Mixer.hr i Polak Media poklanjaju 2×2 ulaznice za valentinovski koncert Zorana Predina i Lačnog Franza u ZKM-u!

U komentaru ovog posta na našoj Facebook stranici označite dragu osobu koju vodite na koncert, a jednake šanse za sudjelovanje u izvlačenju imate i ukoliko puno ime i prezime, uz naznaku “VALENTINOVO”, pošaljete na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr

Svi prijavljeni sudjeluju u izvlačenju, a Random.org će odraditi svoje. Dobitnike objavljujemo u nedjelju, 11. veljače iza 12h!

Ime dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Broj ulaznica za ove ekskluzivne koncerte je ograničen na brojku od 250 po večeri, a po svemu sudeći, impresivna karijera slovenskog kantautora ne prestaje izazivati nevjerojatan interes publike. Zoran Predin je sam najavio kako su pripreme pri kraju te da zagrebačku publiku očekuje pravi spektakl.

Cijena ulaznica iznosi 150 kuna, a uz prvih 100 ulaznica za koncert 14.02. i 50 ulaznica za 13.02, organizator poklanja CD Zorana Predina, “Kosa boje srebra”, koji će posjetitelji moći preuzeti u ZKM-u prije samog koncerta uz predočenje ulaznice.

Ulaznice potražite na www.entrio.hr.