Nagradnjacha: Pridružite se veseloj ekipi Mnogih Drugih na promociji albuma “Prvi”!

Zagrebački Mnogi Drugi nakon skoro tri godine od početka snimanja i nekoliko predstavljenih singlova objavili su album prvijenac jednostavnog naslova “Prvi“, a koncertna promocija istog nestrpljivo se iščekuje u Tvornici kulture u četvrtak, 19. listopada.

Mnogi Drugi svojim albumom prvijencem uvode nas u njihov pomaknuti svijet, isprepleten simboličnim i dvosmislenim tekstovima, zaraznim melodijama i filigranskim gitarskim dionicama. Autorski izuzetno jake, pjesme vode „gore-dolje, lijevo-desno“, igraju se simbolikom i kritikom društva te zovu na ponovno preslušavanje. Osim što pjesme odlično funkcioniraju kao cjelina, svaka za sebe priča određenu priču.

Podrška na koncertu u Tvornici će im biti makarski rockeri Rezerve, bend koji je već dobro poznat domaćoj publici, a ovakva kombinacija zasigurno obećava dobar provod!

Mixer je za svoje čitatelje osigurao 2×2 ulaznice za ovu nezaboravnu zagrebačku večer uz veselu ekipu Mnogih Drugih!

U komentaru ovog posta na našoj Facebook stranici označite osobu s kojom želite podijeliti ovu glazbenu poslasticu, a jednake šanse za sudjelovanje u izvlačenju imate i ukoliko puno ime i prezime, uz naznaku MNOGI, pošaljete na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr. Svi prijavljeni sudjeluju u izvlačenju, a Random.org će odraditi svoje. Dobitnike objavljujemo u srijedu, 18. listopada u 12h! 

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.