Nagradnjacha – Ulovi karte za etno gypsy brass atrakciju Kočani Orkestar

U subotu 09. rujna će u zagrebačkom Boogaloo Clubu u sklopu plesnog festivala Fusion Faire kao posebni gosti nastupiti makedonska etno gypsy brass atrakcija Kočani Orkestar.

Ova završna večer „Fusion Faire” festivala će započeti sa tkzv. „gala show-om”, pod imenom „Urban Tribes” na kojem će nastupiti svjetski poznate plesačice i učiteljice tribal fusion plesa Mat Jacob iz Kanade, Michelle Sorensen iz SAD, Piny Orchidacae iz Portugala, te Lamia Barbara i Violet Scrap iz Italije, a pored njih će se predstaviti i domaće plesačice. Nakon Gala showa slijedi koncert Kočani Orkestra, a nakon koncerta će se nastaviti Fiesta Balkanika Party.

Kočani orkestar je internacionalna koncertna atrakcija i jedan je od najcjenjenijih romskih sastava u svijetu. Tradicionalna romska glazba je temelj njihovog izraza kroz koji se isprepliću furiozna kola i svadbene veselice sa tužnim i melankoličnim elegijama. Ovaj iznimno popularni sastav može se pohvaliti redovitim nastupima u Zagrebu koji su već postali svojevrsna tradicija. Dvije godine zaredom su dupkom napunili etno/rock pivnicu na zagrebačkom Bundeku u sklopu Rujanfesta, a u Boćarskom domu za doček nove godine napravili totalni urnebes.

Ovaj tjedan razveselit ćemo dva/ije čitatelja/ice koji će osvojiti x2 ulaznice!

Da biste sudjelovali u nagradnoj igri, lajkajte našu Facebook stranicu (ukoliko već niste) te svoje puno ime i prezime, uz naznaku KOCANI, pošaljite na nagradnjacha@mixer.hr do petka, 08. rujna u 10h. Nasumično odabrani natjecatelji osvajaju ulaznice za cijeli event. Dobitnici će o svojim nagradama biti obaviješteni po izvlačenju.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.