Nagradnjacha: Ulovi tvrdi đir u Tvornici kulture uz Krešu Bengalku

Gotovo šest sezona nakon što se pojavio na sceni s rap senzacijom Kiša metaka te godinu dana nakon solo izdanja “Finale”, prvo hip hop ime Dalmacije, Krešo Bengalka, objavio je novi album imena “Split ZOO” kojeg će koncertno predstaviti i publici 6. travnja u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Radi se o jednom od najočekivanijih regionalnih hip-hop izdanja 2018. godine s kojim se javnost imala prilike upoznati krajem veljače, a nakon solo prvijenca “Finale” (2017.), drugi album gotovo da i nije novi, jer se na koncertima već mjesecima uglas pjeva većina stihova.

Respekt ovom MC-u i producentu stiže sa svih strana. Na nedavno dodijeljenim Hip Hop Unity nagradama za 2017. godinu od čak pet nominacija, okitio se s dvije osvojene titule –za MC-a i producenta godine, a novim albumom upravo je najavio da bi 2018. definitivno mogla biti njegova godina.

Koncert u Tvornici kulture svakako je nešto što ne smiješ propustiti, zato se Mixer potrudio da osigura 2×2 upada za večer tvrdog đira!

U komentaru na našoj Facebook stranici označi ekipu koja te vodi van ovaj petak, ili svoje puno ime i prezime, uz naznaku BENGALKA, pošalji na naš
e-mail: nagradnjacha@mixer.hr !
Random.org će odraditi svoje, a mi ćemo dvoje dobitnika izvući do četvrtka, 05. travnja u 17h.

Ime dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.