Nagradnjacha: Umjetnik, interpretator i autor sevdalinki Božo Vrećo u riječkom HNK

Božo Vrećo, jedan od najzanimljivijih interpretatora sevdaha novijeg doba, održat će solistički koncert u Rijeci, 18. travnja, u HNK Ivana pl. Zajca, s početkom u 20 sati.

Umjetnik, interpretator i autor sevdalinki Božo Vrećo tijekom posljednjih nekoliko godina postao je ne samo regionalna, već i europska i svjetska glazbena senzacija. New York Times je ovog lirskog tenora nedavno okarakterizirao kao „Čovjeka anđeoskog glasa, koji dotiče srca i miluje duše!“, te ga dodatno istaknuo kao sinonim potpune slobode.

Muško-ženska dualnost Bože Vreće iz koje proizlazi posebna dramatičnost i virtuoznost, njegovu a capella interpretaciju sevdalinki čine istinski emotivnim doživljajem.

Mixer.hr danas za vas ima 2×2 ulaznice za ovaj sevdah doživljaj!

Da biste sudjelovali u nagradnoj igri, lajkajte našu Facebook stranicu (ukoliko već niste) i svoje puno ime i prezime, uz naznaku SEVDAH, pošaljite na nagradnjacha@mixer.hr do ponedjeljka, 17. travnja. Nasumično odabrani natjecatelji osvajaju po dvije ulaznice. Dobitnici će o svojim nagradama biti obaviješteni po izvlačenju.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Na repertoaru predstojećeg, iščekivanog koncerta u Rijeci, uz tradicionalne sevdalinke, Božo Vrećo uvrstit će i autorske sevdalinke, pri čemu valja istaknuti njegov neosporan talent i umijeće u autorstvu novih sevdalinki, gdje je svojim stvaranjem popunio prazninu koja je trajala više od trideset godina, koliko nisu pisane nove sevdalinke.

Boži Vreći će se na predstojećem koncertu 18. travnja u HNK Ivana pl. Zajca pridružiti i sjajni glazbeni gosti Miro Navračić (harmonika) i Marko Louis (klavir, tarabuk), a koncert producira Tomislav Kašljević.

Ulaznice za predstojeći koncert Bože Vreće u pretprodaji se mogu kupiti na blagajni HNK Ivana pl. Zajca i u sustavu Eventima, u nekoliko cjenovnih kategorija: Parter – 150,00 kn, Mezzanin lože – 150, 00 kn, 1. kat lože – 140,00 kn, 2. kat lože – 130,00 kn, Balkon – 120,00 kn.