Nagradnjacha: Velika Rock Eksplozija #10 čeka na vas!

Ovogodišnja jubilarna deseta Velika rock eksplozija održava se od 30.9 do 6.10.2017. na 6 različitih lokacija širom Zagreba, a veliko finale bit će u petak 6.10. u dvorni Boogaloo (Vukovarska 68), gdje je održana i prva Velika rock eksplozija, na kojoj su nastupili Gretta, Gatuzo i Dosh Lee.

Ove godine Let 3 predvodi listu izvođača jubilarne, desete Velike rock eksplozije! Svima dobro znani, urnebesni brkati rockeri će nastupiti završnog dana VRE#10, u petak, 6. listopada. Uz legendarne “riječke pičke” će svirati kultni zagrebački dark-ghotic metalci Phantasmagoria i mladi karlovački “razbijači atoma” – EoT.

Mixer je u suradnji s Velikom rock eksplozijom za svoje čitatelje osigurao 4×1 ulaznicu za nezaboravnu večer u zagrebačkom klubu Boogaloo!

U komentaru na našoj Facebook stranici označite osobu s kojom želite podijeliti ovu glazbenu poslasticu, a jednake šanse za sudjelovanje u izvlačenju imate i ukoliko puno ime i prezime, uz naznaku VRE10, pošaljete na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr. Svi prijavljeni sudjeluju u izvlačenju, a Random.org će odraditi svoje. Dobitnike objavljujemo u srijedu, 04. listopada u 22h! 

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Koncert počinje točno u 20:30 sati, a ulaznice po cijeni 70 kuna su dostupne online u sustavima Eventim i Entrio te na sljedećim prodajnim mjestima: Boogaloo, Dirty Old Shop, Rockmark, K’loto, Octopus Piercing Studio, Metal Bar Valhalla i Purgatory.