Nagradnjacha: Vodimo te na majstorski tulum uz Ajs Nigrutina

Popularni beogradski reper Ajs Nigrutin nastupit će 22. rujna u Vintage Industrial Baru. Nakon dvogodišnje pauze od zagrebačkih pozornica u solo varijanti, kao pojačanje mu stiže i kolega Timbe iz zajedničke hip hop senzacije Bad Copy.

Legenda provokativnih tekstova prožetih humorom i internim šalama, poznati je dugogodišnji vladar svih zagrebačkih brucošijada koje je pretvarao u majstorske tulume. Jezik ulice uz sirove beatove štuje još od 1996. u sastavu Bad Copy kojeg uz njega čine Timbe i Sky Wikluh. S ovim trojcem izdao je tri albuma, dok jedan potpisuje kao član kolektiva 43zla.

Mixer je u suradnji s K.L.U.B. Dostava Zvuka za svoje čitatelje osigurao DVIJE ULAZNICE za nezaboravnu večer u Vintage Industrial Baru !

U komentaru na našoj Facebook stranici otkrijte naslov vama najdraže pjesme Ajs Nigrutina, a jednake šanse za sudjelovanje u izvlačenju imate i ukoliko puno ime i prezime, uz naznaku AJS, pošaljete na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr. Svi prijavljeni sudjeluju u izvlačenju, a Random.org će odraditi svoje. Dobitnike objavljujemo u četvrtak, 21. rujna u 14h! 

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.