Nagradnjacha: Vodimo te na najbolji svjetski Nirvana tribute bend u Boogaloo

U petak, 16. veljače po prvi puta u Zagreb dolazi najbolji svjetski Nirvana tribute bend iz Bostona i to u sklopu programa pod nazivom “Grunge Night In Memoriam Kurt Cobain”.

Ovaj Nirvana tribute bend predvodi karizmatični Jon O’Connor koji se potpuno uživio sa ulogom Kurta Cobaina. Nirvana tribute su opisani kao najautentičnija reprodukcija izvornog trija koja je ikada stala na pozornicu, i to i zvukom i vizualno, a Jona O’Connora ocijenili sa najboljim ocjenama diljem Amerike, Europe i Azije, kako obožavatelji tako i kritičari.

Povod ove turneje je obilježavanje 25. godišnjice “MTV Unplugged” koncerta koji se održao 1993. godine u New Yorku, a dodatan povod za dolazak na ovu proslavu u klubu Boogaloo je i rođendan Kurt Cobaina koji bi 20. veljače napunio 51 godinu.

Kako ne biste propustili ovu glazbenu poslasticu, Mixer.hr za vas ima 4×1 upad na Nirvana tribute show!

U komentaru ovog posta na našoj Facebook stranici napišite svoje ime i prezime, a jednake šanse za sudjelovanje u izvlačenju imate i ukoliko puno ime i prezime, uz naznaku “NIRVANA”, pošaljete na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr.

Svi prijavljeni sudjeluju u izvlačenju, a Random.org će odraditi svoje. Dobitnike objavljujemo u srijedu, 15. veljače u 12h!

Ime dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.