Nagradnjacha: Vodimo te na put do novih kozmičkih prostranstva uz Kozmodrum

Kozmodrum

Koncertna atrakcija Kozmodrum stiže u četvrtak, 15. veljače u Sax na krilima novog albuma “Gravity” koji se našao na brojnim listama najboljih domaćih albuma 2017. godine.

Janko Novoselić, poznat po radu u grupama Tobogan i TBF, piše i obrađuje glazbu za ovaj ansambl u kojem u zadnjoj fazi sjedi za bubnjevima gdje vodi glavnu ritmičnu riječ. U postavi su i Ivan Kapec i Elvis Penava na gitarama, Goran Delač na basu i Hrvoje Galler na klavijaturama, redom glazbenici poznati po svojem radu u vrlo različitim poljima i oblicima glazbe, pa je ova postava idealna za otkrivanje novih zvukova, ali istovremeno ukorijenjena u tradiciju improvizacijske glazbe.

Spojevi između prirodnog i umjetnog, organiziranog i improviziranog, glasnog i tihog, mekog i tvrdog; sve ćete to doživjeti uz mantričnu svirku ansambla i čvrstu ritmičnu podlogu jednog od najstarijih instrumenata na našoj planeti. A upravo sa naše planete krenuti ćemo na put do novih kozmičkih prostranstva gdje ostaje samo jedan doživljaj – Kozmodrum.

Mixer.hr ima kartu za putovanje, stoga uberi 1×2 upada
za kozmičku avanturu u klubu Sax!

Puno ime i prezime, uz naznaku KOZMO, pošalji na naš
e-mail: nagradnjacha@mixer.hr
, a Random.org će odraditi svoje.
Dobitnika objavljujemo u srijedu, 14. veljače u 15h! 

Ime dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.