Nagradnjacha: Vodimo vas na 12. festivalsko izdanje Hartere u riječkom Torpedu

hartera

U rujnu nas očekuje nova Hartera koja ove godine posuđuje prostor bivše tvornice Torpedo, kako bi isti revitalizirala glazbeno-scenskim programom. Ovogodišnje festivalsko izdanje Hartere u riječkom Torpedu održat će se 16. i 17. rujna 2016. s programskim proširenjem koncepta.

Prvi dan festivala će biti posvećen rock, a drugi electro zvuku. Upravo je taj drugi dan, uz sva dobro poznata imena izvođača, proširen segmentom koji služi kao najava budućim izdanjima Hartere koja će se vezati za projekt umjetničkog direktora festivala, Damira Martinovića Mrleta (Let 3), u smjeru osnivanja novih programa vezanih za eksperimentalno istraživanje zvuka u skladu s novim tehnologijama.

Danas uz Mixer.hr i Hartera festival možete osvojiti 1×2 ulaznice za petak i 1×2 ulaznice za subotu.

Da bi sudjelovali u nagradnoj igri lajkajte našu Facebook stranicu (ukoliko već niste) i svoje puno ime i prezime te odabrani dan petak ili subotu, uz naznaku HARTERA, pošaljite na nagradnjacha@mixer.hr do srijede, 31. kolovoza u 12h. Nasumično odabranih dvoje natjecatelja osvaja dvije ulaznice. Dobitnici će o svojim nagradama biti obaviješteni 01. rujna u popodnevnim satima.

Uključite se u našu nagradnjachu i ne propustite priliku za fantastičim provodom uz ovakav program 12. Hartera Festivala. Detalje pronađite na našim stranicama.

Petak, 16. rujna 2016.
S.A.R.S. / Straight Mickey and The Boyz / Barbari / NORD / Gretta / Izet Medosevic i Borgie

Subota, 17. rujna 2016.
Hartera invites Mobilee: Kevin Over / Re.You
260th day of the year – AV koncert / Work the floor b2b2b / Hunting dogs

Ostatak programa za oba dana festivala će se polako objavljivati u narednim tjednima, a svoj primjerak ulaznice već sada možete nabaviti po nevjerojatnoj cijeni od samo 30 kn po danu i to putem sustava Entrio kao i na svim njegovim prodajnim mjestima. Ulaznicama će se podići cijena o čemu ćete pravovremeno biti obavješteni.