Nagradnjacha: Vodimo vas na 12. Hoomstock festival!

12. Hoomstock je pred vratima, polako odbrojavamo ne samo dane već i sate!

Lokacija je dobro poznata, školsko igralište Osnovne škole Viktora Kovačića u Humu na Sutli, a termin glavnog glazbenog programa je 18. i 19. kolovoz, dok mnogi sadržaji počinju i nekoliko dana ranije. Jedno od iznenađenja ovogodišnjeg Hoomstocka biti će dodatan stage u parku na kojem će se tijekom petka odvijati party dobrodošlice s The Balkan Wanderers i Dog’s Beach, dok će se u subotu na istom mjestu otvoriti novi program Hoomstocka u kojem će akustično svirati Nina Romić i Auguste. Detaljan program možete pronaći i na našim stranicama.

Uz dobru prognozu i fantastičan lineup koji u Hum na Sutli dovodi Kojote, Elemental, Repetitor, Cold Snap, Jonathan, Liku Kolorado i brojne druge, nedostaje vam samo ulaznica, zar ne? No, pobrinuli smo se i za to!

U suradnji s organizatorima, Mixer je za svoje čitatelje osigurao DVIJE FESTIVALSKE ULAZNICE za 12. izdanje nezaboravnog Hoomstock festivala!

U komentaru na našoj Facebook stranici označite osobu s kojom želite proživjeti dva nezaboravna kolovoška dana, a jednake šanse za sudjelovanje u izvlačenju imate i ukoliko puno ime i prezime, uz naznaku HOOM, pošaljete na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr. Svi prijavljeni sudjeluju u izvlačenju, a Random.org će odraditi svoje. Dobitnike objavljujemo u srijedu u 14h! 

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.