Nagradnjacha: Vodimo vas na Baga Sound

XmassBass_flyerVrijeme je da opet iskoristite naš nagradni mail, nagradnjacha@mixer.hr, i zaradite ulaznicu za koncert Baga Sounda uz Trip to Zion DJ-je. Budite brzi i pošaljite nam imena članova Baga Sounda uz ‘BAGA’ u subjectu maila, i, naravno, vaše podatke.

Baga Sound dolaze iz Tuzle i za njih se može reći da su reggae ogranak FM JAM ekipe, a čine ga Moonjah, vokalist grupe Defence i Dj Soul. Višegodišnju ljubav i uživanje prema reggae glazbi od 2006. pretvaraju se u prvi sound u sujednoj Bosni I Hercegovini.  Njihovi setovi uvijek imaju roots/reggae za osnovu, a stilovi variraju od roots, nu roots i duba, pa sve do jungle-a, dubstep-a i ragga breaks-a. Za njih su karakteristični izrazito plesni setovi, što će pokazat u zagrebačkoj Močvari 23. prosinca, 2011. Takav način rada doveo je Baga Sound do brojnih nastupa po cijeloj regiji.

Pored BiH, česti su i rado viđeni gosti u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji, a nastupali su uz većinu balkanskih DJ-a, a tu su i inozemna imena kao što su Benny Page, Big Bud, Danny Wheeler & MC Tali, Aries,.. Baga Sound ima reputaciju jednog od najboljih soundova u regiji, a to potvrđuje i popularnost produkcije kojom se također bave. Pjesme, remixi, i mixevi iz produkcije Baga Sounda izuzetno su traženi i popularni, a pjesme poput “Raja hoće Roots”, jungle remix hita “Nema ljubavi u centru grada” Defence-a i trenutno jedan od aktualnijiih hitova s Yammi Bolo “Inna the jungle”, kao i brojne druge prepoznate na mnogim plesnim podijima  od Slovenije do Makedonije.

Trip to Zion & Klub Močvara pres.
BAGA SOUND (BiH)
+
Trip to Zion dj’s: Jan Becele & Danny Bwoy
Yardstep sound
(Zagreb)
(reggae/roots/dub/jungle/d’n’b/dubstep)

petak 23. prosinac, 2011.
Upad: 20 kn prije ponoći / 30 kn poslije
Tulum: 22.00-5.00