Nagradnjacha: Vodimo vas na mistično putovanje kroz fuziju jazza Mimika orkestra

Mimika Orkestar / Fotosekcija KSET-a

U četvrtak, 19. listopada, u KSET ponovo stiže Mimika, alternativni jazz orkestar koji će sve znatiželjne i ljubitelje jazza oduševiti skladbama Maka Murtića.

Osnovan u Londonu, od nedavno Mimika Orkestar je baziran u Zagrebu gdje ga čine naši ponajbolji i najaktivniji jazz glazbenici koji na autentičan i svjež način isprepliću tradicionalni i suvremeni jazz, progresivni rock, folklor, suvremenu klasika i live elektroniku.

Nakon uspješnog koncerta Mimika Orkestra u veljači ove godine, ne propustite povratnički koncert u KSET-u na kojem će vas Mimika povesti na mistično putovanje kroz fuziju svojih prethodnih projekata i novih skladbi.

Mixer za vas ima 2×2 ulaznice!

U komentaru ovog posta na našoj Facebook stranici označite osobu s kojom želite podijeliti ovu glazbenu poslasticu, a jednake šanse za sudjelovanje u izvlačenju imate i ukoliko puno ime i prezime, uz naznaku MIMIKA, pošaljete na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr. Svi prijavljeni sudjeluju u izvlačenju, a Random.org će odraditi svoje. Dobitnike objavljujemo u srijedu, 18. listopada u 12h! 

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.