Nagradnjacha: Vodimo vas na Moonspell u Vintage Industrial Bar

moonspell

Promotivna turneja „Road to Extinction“ je još uvijek aktualna i u sklopu njenog petog nastavka će Moonspel svratiti 04. listopada u zagrebački Vintage Industrial Bar, dok će dan prije nastupiti u klubu Mostovna u Novoj Gorici, a dan kasnije u beogradskom Domu Omladine.

Iza sebe broje deset studijskih albuma, od kojih je posljednji, “Extinct”, objavljen u ožujku prošle godine te se njime vraćaju u darkerske vode u prepoznatljivom Moonspell ruhu. U iščekivanju pravog malog goth metal festivala u Zagrebu, razgovarali smo i s Fernandom koji je za koncert obećao strast, portugalsku srdačnost, glazbena putovanja između prošlosti i sadašnjosti, čaroliju i novo poglavlje povezanosti Moonspella i hrvatskih fanova koji ih prate od teških vremena do svjetle budućnosti.

Danas uz Mixer.hr možete osvojiti 2×1 ulaznicu za koncert Moonspella u Vintage Industrial Bar-u!

Da bi sudjelovali u nagradnoj igri lajkajte našu Facebook stranicu (ukoliko već niste) i svoje puno ime i prezime, uz naznaku MOONSPELL, pošaljite na nagradnjacha@mixer.hr do nedjelje, 02. listopada. Nasumično odabranih dvoje natjecatelja osvaja dvije ulaznice. Dobitnici će o svojim nagradama biti obaviješteni sutradan u jutarnjim satima.

Uključite se u našu nagradnjachu i ne propustite priliku za fantastičim provodom na ovom goth metal festivalu.

Kao gosti će na sva tri spomenuta koncerta nastupiti čak tri grupe; gothic doom metalci The Foreshadowing iz Rima koji predstavljaju svoj novi album „Seven Heads Ten Horns“ (Cyclone Empire Records), švedski symphonic metal band Eleine kojeg predvodi istoimena pjevačica i zagrebačke goth rock legende Phantasmagoria.

Početak koncerta je najavljen za 19 sati, a cijena ulaznica iznosi 150 kn, a na ulazu 170 kn.