Nagradnjacha | Vodimo vas na splitski i zagrebački koncert Zabranjenog Pušenja

Biraj: Split (18.10. Gripe) / Zagreb (19.10. Dom sportova)

(Fotografija: promo)

Zabranjeno pušenje priprema se za odlazak na svjetsku turneju kojom će proslaviti 35 godina albuma „Das Ist Walter“. Nakon čak 17 godina nastupit će u Kanadi, nakon čega se zasvirati u Splitu (18.10. Gripe) i Zagrebu (19.10. Dom sportova). Turneju će nastaviti put daleke Australije, a potom i u Skandinaviji. 

U suradnji s organizatorom, Mixer.hr poklanja po dvije ulaznice za oba koncerta na “domaćem terenu”: 18. listopada u Splitu na Gripama te 19. listopada,  u Zagreb u Domu sportova.

Sve što trebate napraviti je napisati na objavljenom članku na našoj Facebook stranici komentar “ZAGREB” i svoje puno ime i prezime ILI “SPLIT” i svoje ime i prezime. Jednake šanse za dobitak imate i ako svoje puno ime i prezime, uz naznaku “ZAGREB” ILI “SPLIT” pošaljete na: nagradnjacha@mixer.hr 

Igramo se do 17. listopada u 17:00, a random.org će odraditi svoje!

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Prvijenac „Das Ist Walter“ kao povod za najavljene velike koncerte još jednom će podsjetiti zašto je Zabranjeno pušenje jedan od omiljenih rock bendova te koliko je upravo taj album i značaj Waltera kao heroja Sarajeva bio ključan za sazrijevanje mnogih generacija, kako intelektualno, tako i glazbeno. Voljeni i šire od regije s nebrojeno turneja diljem svijeta, već dugi niz godina djeluju pod vodstvom Seje Sexona koji se s pravom nametnuo kao konstanta i zaštitno lice benda. Uz presjek cjelokupne karijere, Zabranjeno pušenje u još boljoj formi nego ikad priprema spektakl za pamćenje. Turneja skrojena od jakih svjetskih gradova dokaz je dugovječnosti benda koji je s pravom stekao kultan status, ne samo na ovim prostorima, već i šire.