Nagradnjacha: Vodimo vas na unhappybirthday u Klub.!

unhappybirthday

Njemački bend unhappybirthday stiže u zagrebački Klub 29. rujna, na krilima novog albuma. Bend je iskoristio vrijeme bruseći svoj sanjivi i optimistični zvuk melodičnog post punka. Vraćajući se malo u svoje ranije dane, kada su svirali pod Factory records kućom, koriste snažne beatove drum mašine kako bi utvrdili mehaničke temelje svog zvuka te ih potom prekriju svijetlim, kristalno čistim gitarama u kontrastu sa mračnim, utopljenim basom i mutnim synthom. Vokali frontmena Daniela Jahna ističu se više no ikad. Njegov suptilni i uglađeni bariton tekstovima pisanim na Njemačkom daje unikatnu toplinu.

Danas uz Mixer.hr možete osvojiti 2×2 ulaznice za koncert unhappybirthday u Klub.-u!

Da bi sudjelovali u nagradnoj igri lajkajte našu Facebook stranicu (ukoliko već niste) i svoje puno ime i prezime, uz naznaku UNHAPPY, pošaljite na nagradnjacha@mixer.hr do 27.rujna. Nasumično odabranih dvoje natjecatelja osvaja dvije ulaznice. Dobitnici će o svojim nagradama biti obaviješteni sutradan u jutarnjim satima.

Uključite se u našu nagradnjachu i ne propustite priliku za fantastičim provodom.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 35 kuna, dok će na dan koncerta cijena biti 45 kuna. Vrata Kluba otvaraju se u 20 sati.

Službena prodajna mjesta:
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Aquarius CD shop, Varšavska 1
Dirty Old Shop, Tratinska 18
www.entrio.hr