Nagradnjacha: Vodimo vas na večer ujedinjenih festivala Hartere i Karlovačko RockOffa!

13. po redu Hartera, ove godine spojena s Karlovačko RockOffom, orijentirana je isključivo na rock i alternativnu glazbu. U subotu, 30. rujna na pozornicu u riječkom Exportdrvu popet će se Let 3, Goran Bare i Majke, Kojoti te Karlovačko RockOff finalisti Dno., Mirna, The Miceks, Scarlet Notes i Manntra.

Program počinje točno u 20h furioznim nastupom Leta 3 koji će u tom prvom setu svirati samo prva dva albuma “Two dogs fuckin’” i “El Desperado”, po mnogima i njihova dva ponajbolja dugosvirajuća ostvarenja. Za vrhunski ispraćaj ljetne sezone i nezaboravan tulum nedostaje vam samo ulaznica, zar ne? No, pobrinuli smo se i za to!

Kao medijski pokrovitelj, u suradnji s organizatorima festivala, Mixer je za svoje čitatelje ovaj tjedan osigurao DVIJE ULAZNICE za večer ujedinjenih festivala Hartere i Karlovačko RockOffa!

U komentaru na našoj Facebook stranici označite osobu s kojom želite u svoj rockerski staž dodati i ovaj nezaboravan festival, a jednake šanse za sudjelovanje u izvlačenju imate i ukoliko puno ime i prezime, uz naznaku HARTERA, pošaljete na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr. Svi prijavljeni sudjeluju u izvlačenju, a Random.org će odraditi svoje. Dobitnike objavljujemo u sljedeću srijedu u 13h! 

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.