Nagradnjacha: Vodimo vas na veliki koncert Opće Opasnosti

opca-opasnost

Vlasnici brojnih hitova i miljenici domaće publike, grupa Opća Opasnost, najavila je veliki koncert na zagrebačkoj Šalati 17. rujna ove godine. Bend će publici predstaviti presjek hitova dugogodišnje karijere, tijekom koje su objavili pet studijskih albuma i nekoliko kompilacija, a početkom ove godine objavljen je i LP „Greatest Hits“. Predgrupa će im biti mladi i perspektivni bend O.S.D.S. koji njeguje moderan i drugačiji pristup prema tamburama.

Danas uz Mixer.hr možete osvojiti 2×1 ulaznicu za ovaj veliki koncert sezone.

Da bi sudjelovali u nagradnoj igri lajkajte našu Facebook stranicu (ukoliko već niste) i svoje puno ime i prezime, uz naznaku OPASNOST, pošaljite na nagradnjacha@mixer.hr do srijede, 14. rujna u 12h. Nasumično odabranih dvoje natjecatelja osvaja dvije ulaznice. Dobitnici će o svojim nagradama biti obaviješteni u popodnevnim satima.

Uključite se u našu nagradnjachu i ne propustite priliku za fantastičim provodom uz Opću Opasnost.

“Uzalud sunce sja”, “Jednom kad noć”, “Treba mi nešto jače od sna”, “Doktore”, “Opća Opasnost”, “Mjesečar”, “Pobjego sam”, “Za svaku tvoju suzu”, samo su neke od pjesama uz koje će publika moći uživati na cjelovečernjem nastupu jedog od najpopularnijih domaćih bendova.