Nagradnjacha: Vodimo vas u kino, na humornu dramu ‘Toni Erdmann’, dobitnika pet nagrada Europske filmske akademije

Njemačka humorna drama ‘Toni Erdmann’ Maren Ade neobična je priča o složenom odnosu oca i kćeri u korporativnom društvu koje melje svaku mrvicu emotivnosti i zajedništva.

Film se našao na većini kritičarskih popisa najboljih europskih filmova 2016., a među više od trideset osvojenih nagrada ističu se nagrade Europske filmske akademije za najbolji film, režiju, scenarij (Maren Ade), glumicu (Sandra Hüller) i glumca (Peter Simonischek). Maren Ade prva je redateljica ovjenčana EFA-inom nagradom za režiju, a film je posvetila svome ocu.

U suradnji s hrvatskim distributerom Discovery filmom, Mixer.hr poklanja 1×2 ulaznice, za projekciju u zagrebačkom kinu Europa, u četvrtak, 19. siječnja u 20:30h.

Da biste sudjelovali u nagradnoj igri lajkajte našu Facebook stranicu (ukoliko već niste) i svoje puno ime i prezime, uz naznaku TONI, pošaljite na nagradnjacha@mixer.hr do četvrtka, 19. siječnja u 12 h. Nasumično odabranih dvoje natjecatelja osvaja ulaznice. Dobitnici će o svojim nagradama biti obaviješteni po izvlačenju, a ulaznice na ime i prezime mogu podići na blagajni Kina Europa 15-ak minuta prije početka projekcije.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.