Nagradnjacha: Vodimo vas u Klub. na pionire elektro zvuka, Sergio Lounge + Ensh

Sergio Lounge, dvadesetčetvorogodišnji tastaraturista iz Beograda nastupit će u zagrebačkom klubu Klub. 12. svibnja, a osim njega publika će imati priliku poslušati i Ensh, solo pop-art projekt Milenka Vujoševića.

Sergio Lounge ljubav prema glazbi gaji još od malih nogu. Prije nego što se pronašao u svom žanru, svirao je u raznim sastavima gitaru, bas gitaru, flautu, kontrabas. Žanr koji je prihvatio na kraju najbolje pristaje njegovom imenu – lounge muzika, sa primjesama disca, italo-disca, šlagera i eksperimentalne glazbe. Ensh je atrakcija koju je potrebno ne samo zvučno već i vizualno doživjeti, kako kroz oštre i esperimentalne spotove tako i kroz energijom nabijeni live nastup.

Dovoljno rečeno! Uz Mixer.hr danas možete osvojiti 3×2 ulaznice!

Da biste sudjelovali u nagradnoj igri, lajkajte našu Facebook stranicu (ukoliko već niste) i svoje puno ime i prezime, uz naznaku LOUNGE, pošaljite na nagradnjacha@mixer.hr do četvrtka, 11. svibnja. Nasumično odabrani čitatelji osvajaju po dvije ulaznice. Dobitnici će o svojim nagradama biti obaviješteni po izvlačenju.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.