Nagradnjacha: Vodimo vas u Lisinski na koncert “Zimzeleno a novo”!

“Zimzeleno a novo” glazbena je akcija naše najstarije diskografske kuće Croatia Recordsa i emisije Drugog programa Hrvatskog radija “Music Pub Zlatka Turkalja” koja je iznjedrila 3 vinila i dvostruki CD box sa 18 vrhunskih glazbenih interpretacija.

Cilj akcije je očuvati hrvatsku glazbenu kulturu predstavljanjem važnih autora i pjesama mlađim generacijama. Objavljivanjem originalnih snimki te njihovih obrada u akustičnim verzijama i u interpretaciji mlađih glazbenika željelo se podsjetiti na antologijske glazbene materijale, koji su u vrijeme nastanka bili korak ispred vremena i obilježili glazbenu produkciju 60-ih, 70-ih i 80-ih godina te ih vratiti u radijske i televizijske programe. Na pločama “Zimzeleno a novo” mogu se čuti nove izvedbe evergreena Josipe Lisac, Olivera Dragojevića, Tereze Kesovije, Miše Kovača, Radojke Šverko, Gabi Novak, Novih fosila, Parnog valjka, Haustora, Denis & Denis koje izvode najzvučnija mlada imena hrvatske pop i rock glazbene scene.

Povodom Dana Dvorane u Maloj dvorani održat će se istoimeni koncert “Zimzeleno a novo”, na kojem će nastupiti šest sjajnih mladih i izuzetno talentiranih izvođača. Solisti Mia Dimšić, Antonela Doko, Queen of Sabe i Mateo Pilat te bendovi Flyer i Bang Bang svojim vrhunskim interpretacijama, obradama naših antologijskih pjesama i svojim autorskim skladbama uživo će dočarati program „Zimzeleno a novo“ koji je osvojio kritiku i publiku.

Mixer.hr je upravo za tebe osigurao 2×2 ulaznice za ovu retro glazbenu poslasticu u naljepšoj zagrebačkoj koncertnoj dvorani!

Svoje puno ime i prezime, uz naznaku BANG, pošalji na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr. Svi prijavljeni sudjeluju u izvlačenju, a Random.org će odraditi svoje. Dobitnike objavljujemo u sutra, 29. prosinca u 12h! 

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara