Nagradnjacha: Vodimo vas u Vintage Industrial na druženje s Rambom Amadeusom

foto-jelena-jovanov-1

Jedan, jedini, jedinstveni Rambo Amadeus održat će premijerni nastup u Vintage Industrialu ovaj četvrtak, 8. prosinca.

Ovoga puta Rambo u Zagreb stiže sa svojim sextetom i nešto izmijenjenim repertoarom. Najavio je da će standardne pjesme biti stilski pomjerene jer je napokon gotov njegov izum – gitara s dva vrata od kojih je jedna fretless, a druga – standardna. Poznat po britkosti i satiričnim tekstovima te uistinu vrhunskoj virtuoznosti na gitari, Rambo Amadeus je u nasljeđe ostavio mnoge prepoznatljive skladbe poput „Urbano, samourbano“, „Plastik fantastik“, „Otišo je svak ko valja“, „Turbofolk“, „Dik tu kava“, „Rano za početak, prekasno za kraj”, “E moj Rambo, ostara se”, “O’ruk, sad ga lomi”, “Privatizovat” i mnoge druge.

Danas uz Mixer.hr i Vintage Industrial Bar možete osvojiti 2×2 ulaznice za ovaj r’n’r tulum!

Da bi sudjelovali u nagradnoj igri lajkajte našu Facebook stranicu (ukoliko već niste) i svoje puno ime i prezime, uz naznaku RAMBO, pošaljite na nagradnjacha@mixer.hr do sutra, 08. prosinca u 14h. Nasumično odabranih dvoje natjecatelja osvaja ulaznice. Dobitnici će o svojim nagradama biti obaviješteni po izvlačenju.

Uključite se u našu nagradnjachu i ne propustite priliku za nezaboravnim provodom. A o gitarama, jedrenju, ekološkim projektima i nadolazećem nastupu pročitajte više u našem jučerašnjem intervjuu s ovim osebujnim glazbenikom.