Nagradnjacha: Vrijeme je za nezaboravno Antivalentinovo #3!

Antivalentinovo je s pravom steklo epitet najvažnije rock fešte godine, postalo je simbolom pravog jednodnevnog festivala za publiku željnu drugačije zabave od onoga što se uobičajeno nudi u vrijeme Valentinova i događaj za koji se uvijek traži ulaznica više. Let 3, TBF, Edo Maajka i Demolition Group potvrda su da će ovo Antivalentinovo biti najjače do sada!

Bez sumnje, bit će ovo do sada najžešća kombinacija bendova na Antivalentinovu koja nam garantira još jednu nezaboravnu antiljubavnu feštu koju jednostavno ne smijete propustiti.

A kakav bi partner u opakoj zabavi bio Mixer.hr da za tebe nema 3×2 upada za ovaj spektakl?!

U komentaru ovog posta na našoj Facebook stranici označi osobu s kojom želiš podijeliti ovu glazbenu poslasticu, a jednake šanse za sudjelovanje u izvlačenju imaš i ukoliko puno ime i prezime, uz naznaku ANTI, pošalješ na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr

Svi prijavljeni sudjeluju u izvlačenju, a Random.org će odraditi svoje. Dobitnike objavljujemo u petak, 09. veljače u 12h! 

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Ne propustite priliku uživati u pozitivnoj, žestokoj, zaraznoj energiiji Antivalentinova te osigurajte svoje ulaznice na vrijeme. Cijena ulaznica je 160 kn za dvije osobe i 90 kn za jednu osobu! Dostupne su u sustavu Eventima, Dirty Old Shopu, Rockmarku, Dallas Recordsu te u riječkom Dallas Music Shopu.