Nagradnjacha | Zaviri u proširenu stvarnost s Jonathanom

Foto: Renato Horvat/Mixer.hr

Riječki Jonathan održat će koncertnu promociju drugog albuma “To Hold” u zagrebačkoj Tvornici kulture u subotu, 12. svibnja, na kojem će im se pridružiti gosti, a predstavit će i zanimljiv projekt proširene stvarnosti o kojem ćemo uskoro otkriti više.

Novi album predstavlja i prvi prvi duet za Jonathan, a na pjesmi “I Don’t Mind” pridružila im se naša kantautorica Lovely Quinces koja će gostovati i na koncertu, a bend će pratiti i Ivan Kovačić-Kova na saksofonu.

Nakon rasprodanog koncerta u Rijeci, novo izdanje vraća Jonathan u klub koji je bend već nekoliko puta napunio. Aktualni “To Hold” objavljen u veljači kritika je proglasila jednim od najboljih domaćih ovogodišnjih albuma. Velika potvrda radu benda stiže i iz televizijskog svijeta jer pjesme s aktualnog albuma naći će se u epizodama druge sezone HTV-ove serije “Novine”. Ekipa na čelu s režiserom Daliborom Matanićem, zaslužna za izuzetno hvaljenu domaću seriju čiju kvalitetu je prepoznao i Netflix, odlučila je u epizodama nove sezone, ali i u odjavnoj špici, uvrstiti Jonathan!

Mixer.hr najvećem fanu Jonathana donosi 2x UPADA za koncertnu promociju albuma koji krije zanimljiv detalj!

Ostavi komentar na našoj Facebook stranici  ili svoje puno ime i prezime, uz naznaku TO HOLD, pošalji na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr !
Random.org će odraditi svoje, a mi ćemo dobitnika izvući do
petka
, 11. svibnja u 12h.

Ime dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Bogatom koncertnom popisu promocije albuma Jonathan će dodati i ljetne datume, uz nastupe u Malinskoj na Rock Am Meeru, splitskoj Tvrđavi Gripe, kao i Velvet festivalu, bend planira u nastupe u regiji, kao i Europi, gdje će za početak veliku turneju imati po Rumunjskoj u najvećim dvoranama.

Ulaznice za koncert su u prodaji po cijeni od 60 kn, dok će na dan koncerta trebati izdvojiti 80 kn.

Ulaznice za zagrebački koncert se mogu kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Rockmarku (Berislavićeva 13), Aquariusu CD Shopovima (Varšavska 13 i Branimir centar), na svim prodajnim mjestima Eventima te online na www.eventim.hr.