Najavljen datum nove Vintage Guitars & Gear izložbe u Čakovcu

Nakon dvije uspješne godine i odlične predstavljene prve i druge izložbe vintage gitara i opreme, u svibnju 2018. godine Vintage Guitars & Gear u suradnji s METALAC Industrial Barom kao partnerom i suorganizatorom izložbe, te LiveSvirke.com kao generalnim medijskim pokroviteljem, ponovno pripremaju poslasticu za sve ljubitelje rijetkih vintage gitara, instrumenata i glazbene opreme – Vintage Guitars & Gear 3.

Prva izložba Vintage Guitars & Gear, jedinstvena izložba tog tipa na ovim prostorima i u široj regiji, okupila je u veljači 2016. godine na jednom mjestu više od 100 jedinstvenih izložaka. Izložba je trajala tri dana uz bogati popratni program koncerata istaknutih gitarista i izvođača.

Ove godine organizatori pripremaju za sve posjetitelje i sudionike u svakom pogledu još bolji i sadržaniji događaj sa više interasantnih i rijetkih izložaka, te bogatijim popratnim programom. Termin održavanja se također prilagodio publici, tako da će ove godine cijela izložba trajati od 03. do 05. svibnja. Mjesto događanja je ostalo isto – METALAC Industrial Bar, Čakovec – kao stvoren za ovu vrstu priredbe.