Najavljen prvi susret bubnjara i čuvara ritma Hrvatske

U nedjelju, 04. ožujka po prvi puta u Hrvatskoj će se obilježiti Croatian Drummers’ day uz bubnjarski tulum pod naslovom 1st SINCrOPARTY.

Na jednom mjestu okupit će ponajbolje hrvatske bubnjare, a klub Hard Place biti će prepun kompleta bubnjeva, činela, palica i svega ostalog što čini bubnjare „srcem i dušom” svakog benda.

Na prvom susretu bubnjara Hrvatske moći će se čuti prezentacije tehnika nekolicine vrhunskih hrvatskih “čuvara ritma”, predstavljanja novih tehničkih dostignuća u izradi bubnjeva, ali i odigrati nagradne igre pa će ovaj cjelodnevni program zainteresirati i one koji nisu samo bubnjari ili su u potrazi za novim bubnjarom za svoj bend.

Glavni pokretač i urednik cijele akcije je Nenad Borić, bubnjar grupe Crno Perje, koji obećaje da će ovaj zanimljiv projekt postati godišnja tradicija i da ćemo na jednom mjestu moći čuti i vidjeti sve najbolje od bubnjeva i bubnjara što Hrvatska ima za ponuditi.

Potporu je pružio Music Centar, a poziv da se pridruže u Biggest Little Rock Clubu na prvom Croatian Drummers’ Day druženju je otvoren svim bubnjarima bili oni profesionalci ili početnici, kao i svima koje zanimaju bubnjevi, ritam, tehnika i groove.

Ulaz je slobodan, a program traje od 15 do 22 sata.