Najavljena Hard’n’heavy večer uz Sage, Savant i Ultimatum

Hard’n’heavy night priča krenula je prije dvije godine kada je nekoliko entuzijasta i ljubitelja hard’n’heavy glazbe odlučilo prestati kukati o lošoj situaciji na sceni i uzeti stvari u svoje ruke.

Prvi HNHN održan je Boogaloo i unatoč nekim početničkim glupostima, prošao je odlično. Prošle godine u klubu Hard Place održan je drugi HNHN i prošao je još bolje nego prvi. Ove godine HNHN će se ponovno održati u klubu Hard Place, a nastupiti će tri benda – Sage, Ultimatum i Savant.

Ultimatum iz Splita reprizirat će svoj nastup od prošle godine. Kažu da tko ih nije vidio live, bend jedostavno morate doživjeti jer spotovi ne daju pravu sliku benda.

Savant iz Koprivnice se ponovno okupio i svoj povratnički nastup održati će upravo na HNHN3. Odsvirati će najjače stare stvari koje su već dobro poznate zaljubljenicima u domaću heavy glazbu, a uz njih će predstaviti i stvari sa novog albuma koji samo što nije izašao.

Sage iz Zagreba je u kratko vrijeme skočio na sami vrh hrvatske metal scene. Predvođeni iskusnim liscem i doajenom heavy metal glazbe u Hrvatskoj – Eniom Vučetom iz kultne Legije, isporučiti će beskompromisni set odličnih pjesama sa prvog albuma “Anno Domini 1573”, a biti će tu i novih stvari sa albuma u pripremi.

Ova tri benda nastupiti će u Hard Placeu u subotu 10. ožujka 2018., sa početkom u 22h. Upad je 25 Kn i ulaznice će se prodavati isključivo na ulasku u klub.