Najavljeno ovogodišnje izdanje Forestland festivala

forestlandFestival Forestland je već u samome startu okupio velik broj zaljubljenika u elektronsku glazbenu scenu, zaprimio iznimnu pozornost medija te postao jedan od najposjećenijih događaja te tematike. Festival nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a uz bogate inovativne tehnološke i animacijske sadržaje iz godine u godinu predstavlja najkvalitetnije elektronske glazbene izvođače iz Republike Hrvatske i regije.

Ovogodišnje izdanje festivala trajat će od 7. do 9. kolovoza u Brezju te će Međimurje i sjeverozapadnu Hrvatsku ucrtati na kartu najpoželjnijih turističkih i festivalskih destinacija u Europi.
Ove godine po prvi puta na festivalu Forestland nastupaju neka od najpoznatijih imena internacionalne elektronske glazbene scene uz do sada neviđenu audio/vizualnu produkciju, a kao glavne headlinere najavljujemo Sick Individuals te Dubvision (DJ dvojci koji redovito nastupaju na najvećim svjetskim festivalima elektronske glazbe poput Tomorrowlanda, Ultra Music Festivala te surađuju s poznatim glazbenicima poput Davida Guette, Rihanne, Martina Garrix-a i ostalih).

Uz njih će na festivalu nastupiti preko 30 regionalnih DJ imena iz Hrvatske, Slovenije i Srbije, a od posebnih gostiju festivala izdvajamo Kostu Radmana (HR), Josha Somena (SLO), Claya Clemensa (SLO), Timo G (SLO), DJ Playu & Architecta (SRB) te residente festivala Forestland Sashu Mikaca te Z’Spin-a.

Posjetitelje Forestlanda očekuje i kamp koji će svima omogućiti bezbrižno i nesmetano uživanje u svim sadržajima koje ovogodišnje izdanje festivala nudi i adrenalinski park s bazenima te bogatim zabavnim i rekreacijskim sadržajima.

Festivalske ulaznice za ovaj iznimno zanimljiv događaj dostupne su putem sustava Entrio – www.entrio.hr i putem službenih Forestland promotivnih kanala.

Sve važne informacije o festivalu kao i kompletan line up uskoro možete pronaći na službenim web stranicama www.forestland.hr i na društvenim mrežama.