Najavljujemo novi album GENERALA WOOa!

clip_image001Svi  već pričaju o Verbalnom deliktu, počni i ti!  Nakon burnih saborskih rasprava i mnogih tiskovnih konferencija General Woo je sačuvao svoj imunitet, a još ga samo deset dana dijeli od izlaska albuma.

Legenda i začetnik hip-hop scene u Hrvatskoj vraća se sa sedmim studijskim albumom  secirajući društvo u kojem živimo. Bez dlake na jeziku, stiže nam glazbeno i liričko osvježenje za  budućnost i spas ljudske svijesti, a ujedno i najbolja angažirana zabava koju možete zamisliti.

Uskoro nam stiže i prvi službeni singl s Verbalnog delikta „Ništa se ne mijenja“ na kojem gostuje jedna od diva naše glazbene scene, Ivana Husar,  s kojom je General Woo već više puta uspješno surađivao, spomenimo pjesme pjesme "S tobom ne znam" i "Bon apetit".

I dok nestrpljivo čekamo singl i album Tipi tv nam donosi prvi filmić završne faze snimanja i izjave Ivane Husar, Generala Wooa i Setta. Provjerite kakva atmosfera je vladala u Morris studiju na snimanju singla „Ništa se ne mijenja“ i tko je sve bio tamo. 

http://www.tipitv.hr/crolywood/evo-zasto-cekamo-11-11-2011

U nastavku istog priloga nalazi se popis pjesama i video broj „Znam“.