Najslađi životni trenuci ne trebaju šećer! Zato te Higher vodi na koncert Nole!

Sve dobre stare priče počinju s “bilo jednom”… Nolina priča započela je uz “Dio tebe” s kojim su postali dio nas. Dizali su nas visoko, “Iznad oblaka”, a uvijek ostajali nogama čvrsto na zemlji, uvijek svoji. Predstavili su “Moj svijet” i uvukli nas u njega svojom lepršavom energijom, a sada imamo priliku zajedno proslaviti 25 sjajnih godina glazbenog stvaranja ovog pulskog sastava!

Glazbenu razglednicu dvadeset pet godina dugog putovanja radijskim eterom i najpopularnijim Top listama, sastav Nola odaslao je slavljeničkim koncertom održanim 21. travnja 2018. na Maloj sceni Istarskog narodnog kazališta Pula, čime je Nola započela koncertnu turneju pod nazivom “Nola 25” kojom je diljem Hrvatske obilježila četvrt stoljeća glazbene čarolije i jedinstvenog, prepoznatljivog opusa. Grand finale očekuje nas za završetak slavljeničke turneje kada će ova glazbena razglednica stići u Zagreb i Malu dvoranu Vatroslava Lisinskog, u petak 16. studenog.

Sve nove dobre priče počinju s Higherom, jedinstvenim pićem za energiju nove generacije na bazi prirodnih sastojaka – bez šećera, bez kofeina i s 0 kalorija! Inovativan “booster” potaknuti će vašu prirodnu energiju uz osvježavajući okus i povesti vas visoko, iznad oblaka, gdje se družimo s Nolom jer najslađi životni trenuci ne trebaju šećer!

Upravo Higher i Mixer.hr razveselit će fanove Nole s 4×2 ulaznice i povesti vas na veliki slavljenički koncert “Nola25” u KD Vatroslava Lisinskog!

Sve što trebate jest u komentaru nagradne igre na našim društvenim stranicama upisati #BeHigher i označiti dragu osobu uz koju se osjećate kao da letite iznad oblaka. Šanse u ovom darivanju povećajte tako da svoje puno ime i prezime, uz naznaku “HIGHER”, pošaljete na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr

Igramo se do petka, 09. studenog, u 15h kada ćemo nasumično izabrati četiri sretna dobitnika! Imena dobitnika saznajte na poveznici – rezultati nagradnih igara.