Najveći svjetski Pink Floyd show u Splitu i Zagrebu

brit floydNakon prošlogodišnjeg megauspjeha na turneji od 146 koncerata, Brit Floyd, najbolja tribute skupina legendarne grupe Pink Floyd vraća se u Europu, kako bi nastavili svoje nevjerojatno putovanje i ponovno nas podsjetili na fantastičan opus Pink Floyda.

Sve ljubitelje glazbe očekuje putovanje kroz 50 godina glazbene povijesti uključujući nezaboravne hitove s albuma poput ‘The Dark Side of the Moon’, ‘Wish You Were Here’, ‘Animals’, ‘The Wall’ and ‘The Division Bell’. U sklopu svoje turneje Space and Time CONTINUUM, održat će dva nastupa. Prvi će biti u Splitskoj Spaladium areni 10. 11. 2016., a drugi 11. 11. 2016. u Boćarskom domu u Zagrebu.

Njihov glavni pjevač, gitarist i aranžer – Damian Darlington – izjavio je: ‘Reakcija publike na turneju Space and Time iz 2015. je bila toliko pozitivna da smo odlučili nastaviti i u 2016. uz naslov Space and time CONTINUUM. Cilj nam je bio napraviti još bolji i impresivniji nastup za sve. Postoji toliko mnogo kvalitetnog materijala za rad tako da ćemo definitivno ubaciti nekoliko drugačijih pjesama ovaj put, ali naravno nećemo zaboraviti uključiti i sve najdraže i najpoznatije hitove.

S najnovijom tehnologijom vrijednom milijun dolara, koja uključuje rasvjetu, video dizajn i još veću produkciju – BRIT FLOYD – Space and Time CONTINUUM – sigurno predstavlja najambiciozniju i najbolju Brit Floyd turneju svih vremena.

Svakom posjetitelju koncerta s kupljenom VIP ulaznicom za paket Meet & Greet, na dan nastupa u 17 sati, bit će dodijeljena posebna propusnica koja će im omogućiti razgledavanje suvenira i razgovor s članovima turneje. Posjetiteljima s posebnim VIP ulaznicama bit će omogućeno prisustvovanje tonskoj probi, prilikom koje će glazbenici počastiti VIP goste bonus nastupom dvaju klasika koji se neće izvoditi tijekom večernjeg koncerta. Nakon probe slijedi upoznavanje s glazbenicima, fotografiranje te podjela autograma. Bit će to nezaboravna uspomena.

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te na www.eventim.hr.

Cijene Zagreb:
Prvih dvjesto kupaca imati će priliku svoju ulaznicu kupiti po cijeni od 170,00 kn, a cijene ulaznica u redovnoj prodaji su 200,00 kn te 230,00 kn na dan koncerta.

Cijene Split:
Prvih dvjesto pedeset kupaca imat će priliku svoju ulaznicu kupiti po cijeni od 130 kuna za parter i 160 kunaza tribine, a cijene ulaznica u redovnoj prodaji su 150 kuna za parter/180,00 kn za tribine te na dan koncerta 170,00 kn za parter/190 kn za tribine.