Nakon niza uspjeha Fluentes najavili svoj prvi samostalni koncert u Zagrebu

Na koncertu će premijerno predstaviti i neke pjesme s nadolazećeg novog albuma

(Fluentes / Promo fotografija, Menart)

Oni su hrvatski pop rock sastav, oni su dobitnici Porina 2018.godine za Novog izvođača godine, oni su tvorci brojnih radijskih hitova koji dosežu visoka mjesta na top listama i osvajaju srce radijskih urednika i slušatelja diljem zemlje. Fluidni u izričaji, pristupačni i iskreni u izvedbi, na lokalnoj sceni 2017. godine predstavili su se publici s albumom prvijencem “Igra čekanja”.

…oni su grupa Fluentes i po prvi puta u svoj karijeri, održat će koncert pred zagrebačkom publikom.

Njihov prvi samostalni koncert u Zagrebu, održat će se u subotu, 21. rujna u 21:30 sati u Sax-u, a publici će osim starijih hitova predstaviti i dio materijala s nadolazećeg albuma koji bi pod okriljem Menarta trebao biti objavljen do kraja godine.

“S obzirom na višestruka obećanja i odgađanja našeg koncerta u Zagrebu mogu samo reći da se jako veselimo susretu sa zagrebačkom publikom i to još u kultnom Saxu za koji smatram da je idealan za našu vrstu glazbe – za taj intimni i melankolični tepih koji stvaramo u našim ljubavnim pjesmama te pozitivu i bezbrižnost koju prenosimo u našim razigranim bržim pjesmama. Koncert nam je stigao u pravo vrijeme, na krilima “Ljetne haljine” i dovršetku našeg drugog albuma kojeg ćemo ujedno djelomično predstaviti na ovom koncertu.”– izjavio je Goran Bošković, frontmen grupe Fluentes.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna u pretprodaji, odnosno 50 kuna na dan koncerta, dostupne su od petka 13.09. na blagajni SAX-a za vrijeme radnog vremena kluba.