Nakon rasprodane turneje 2016., Scott Bradlee’s Postomodern Jukebox dolazi u Zagreb

Nakon rasprodane turneje u 2016. godini Scott Bradlee’s Postomodern Jukebox se na zahtjev publike vraća u Europu i ove godine, sa svojim prepoznatljivim “vintage” načinom izvođenja modernih i klasičnih pop i rock pjesama.

Postmodern Jukebox kreće na europsku turneju 27.veljače 2017., a zagrebački koncert dogovoren je za 31.03.2017. u Domu Sportova (sva mjesta su sjedeća), a od prve službene objave koncerta u Zagrebu, u samo tjedan dana isti je prebačen iz male u veliku dvoranu Doma sportova.

Najava turneje stiže poslije nedavno rasprodanih koncerata u 75 gradova Europe, predstojeće turneje u 16 gradova Australije i Novog Zelanda, kao i turneje u 45 gradova Sjeverne Amerike.

Postmodern Jukebox, stalno rastući kolektiv izvođača, kojih trenutno ima preko 70, u proteklih nekoliko godina imao je preko 500 milijuna pregleda na Youtube-u, kao i dva milijuna pratitelja, nastupao je u emisiji „Good Morning America“, bio u vrhu iTunes i Billboard top lista i izveo preko stotinu koncerata u prepunim dvoranama širom svijeta.

Bradlee je promijenio aranžman rock hita grupe Radiohead „Creep“ i pretvorio ga u laganu baladu koja je imala preko 19.5 milijuna pregleda i proglašena je jednom od „9 najboljih viralnih obrada u 2015“ od strane People magazina. Višestruka dobitnica nagrade Grammy, Lorde, oduševljena je „vintage“ obradom njenog hit singla „Royals“ koji je pregledan preko 15.9 milijuna puta.

Grupa objavljuje novi spot svakog tjedna, a svaki je snimljen u opuštenom okruženju Bradleejeve dnevne sobe.

Scott Bradlee

„Postavio sam prvi video 2009,“ prisjeća se Bradlee. „Bio sam siromašan i živio sam u Queensu. Nekoliko godina kasnije, skupili smo dva milijuna pratiltelja, rasprodali nastupe širom četiri kontinenta i postali pravi primjer nevjerojatne grupe izvođača. Svaki od članova ekipe ima jedinstvene supermoći i ponosim se što sam sastavio najbolju kombinaciju sposobnosti i osobnosti i stvorio nevjerojatno iskustvo za naše obožavatelje. Želimo da se osjete kao da slave Novu godinu uz Franka Sinatru, ili da su na zabavi 1920-ih u stilu ‘Velikog Getsbija’. PMJ koncert je jedino mjesto gdje sve to možete doživjeti, ali i mnogo više u samo jednoj noći.“

Bradlee, idejni tvorac ove grupe, pretvorio je PMJ u moćnu silu gradeći nevjerojatnu inicijativu iz naroda oko ove glazbene grupe.

Ulaznice se nalaze u prodaji po cijenama od: tribina 190 kn, parter 2 – 220 kn, parter 1 – 240 kn, na prodajnim mjestima sustava Ticketshop, kao i online.

Osim spomenutih cijena ulaznica u prodaji se također nalazi i ograničeni broj ulaznica VIP Silver po cijeni od 450 kn, a uključuje suvenir akreditaciju, katalog, poklon i rezervirano mjesto. Uz te ulaznice za najveće obožavatelje, u prodaji će se naći i vrlo mali broj VIP Gold ulaznica, po cijeni od 900 kn, dok one uključuju cijeli paket Vip Silver ulaznica, ali i Meet & Greet s izvođačima.