Ne propustite otkriti tajne kozmosa uz Svemirka jer Mixer dijeli upade za koncert

Na pozornici će im se pridružiti sjajni Harvo Jay, a Mixer.hr dvoje čitatelja časti s po dva upada

Svemirko

U jednom trenutku emo-macho, u drugom avangardan, a u trećem sasvim normalan, recept je koji Svemirkove nastupe uživo čini nezaboravnima. Svemirko je sve što ste od jednog pop benda tražili i dobili, a imate priliku poslušati ih uživo i to u Tvornici kulture ovaj petak, 1. veljače.

Ova eklektična skupina predvođena Markom Vukovićem uz pomoć pratećeg sastava kojeg čine Antonio Bošnjak, Marin Tandara, Branimir Blažević i Bojan Bojko, nameće se kao jedna od najinteresantnijih pojava suvremene pop glazbe Balkana. Koncerti su ipak Svemirkova aktualnost, a ova skupina ostvarit će sve vaše niskotalasne i sintetizatorske snove s novim albumom “Tunguzija”.

Na pozornici će im se pridružiti sjajni Harvo Jay, stoga ne propustite otkriti tajne svemira na dlanu! Mixer.hr dvoje čitatelja časti s po dva upada!


U komentaru na postu ovog članka na našoj Facebook stranici pozovi frendicu ili frenda na koncert za koji ti poklanjamo dva upada ili svoje puno ime i prezime, uz naznaku “SVEMIRKO”, pošalji na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr

Nasumičnim odabirom dvoje sretnih dobitnika izvući ćemo u četvrtak, 31. siječnja iza 12h.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.