Nećeš u disko skup? Vodimo te na Brkove džabe!

Koncert u ožujku 2015. upisao je Brkove na prilično skorman popis bendova koji su samostalno rasprodali manju dvoranu Doma sportova. Grupa koja će zauvijek biti van bilo kakvih struja uspjela je postići rezultat koji je začudio mnoge i nakon kojeg nisu stali niti sekundu.

Ovaj vikend, tri i pol godine kasnije, Brkovi se vraćaju na mjesto zločina praćeni Nervoznim poštarom. Bend će tom prilikom, uz najveće hitove dosadašnje karijere, predstaviti album “Hormon sreće” objavljen u lipnju.

Priliku da se pridružiš sjajnom zagrebačkom nastupu omogućit će ti LAA i Mixer.hr koji svojim čitateljima poklanja 2×2 upada!

Ostavi komentar na postu ovog članka na našoj Facebook stranici ili svoje puno ime i prezime, uz naznaku “BRK”, pošalji na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr

Random.org će odraditi svoje, a mi ćemo dva sretna dobitnika izvući
sutra, 18. listopada iza 14h.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 70 kn u pretprodaji, odnosno 80 kn na dan koncerta. Ulaznice se mogu kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Rockmarku (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shopu (Varšavska 13), na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr.