Nela – “Netko Kao Ti”

Nela

S 18 godina je skupila hrabrosti i prijavila se na prvi hrvatski The Voice. Ušla je u tim Jacquesa Houdeka i vrlo brzo oduševila vokalnim mogućnostima, a skoro 3 godine nakon toga objavljuje svoj premijerni singl naziva “Netko kao ti”. Njeno ime ja Antonela Đinđić i javnosti će se predstaviti pod imenom Nela.

Osim u Voiceu, publika ju može vidjeti i slušati u emisiji A strana, gdje redovito izvodi antologijske hitove hrvatske glazbene scene, a osim ulaska u solo karijeru, Nela uspješno nastupa s bendom Soulfingers.

Pjevam od kad znam za sebe, od dječjeg zbora gdje sam bila po festivalima do Rock akademije gdje sam sudjelovala u raznoraznim projektima, nastupala, pohađala radionice, učila svirati i pjevati.” izjavila je Nela povodom objave svog novog singla.

Pjesmu je napravila u suradnju Andrejom Babićem iz grupe Markiz, dok produkciju potpisuje Ivan Božanić.

Spot za pjesmu je producirala Suzana Potrebić, snimatelj i redatelj je bio izvrsni Vedran Rapo koji je osmislio koncept spota. Sve skupa je snimljeno u Studiju Katran, montirao je Davor Flam, a za žminku i frizuru je “kriva” Sabina Novak Šarić.