Nema tajne – Nova revolucionarna krema najefikasnije je postignuće dermatološke znanosti

Promotivna fotografija

Nakon velikog uspjeha krema White Skin i White Skin 2, kozmetička linija MySkin by Kaliterna donosi u Hrvatsku posljednju riječ dermatološke znanosti: kremu White skin 3, zasnovanu na dobrobitima tranexamic acid-a, odnosno traneksaminske kiseline.

White Skin 3 je jedinstven na hrvatskom tržištu zbog upotrebe upravo tog sredstva koje najefikasnije prevenira stvaranje pigmenta, ali i uklanja kapilare. Djelovanje ove revolucionarne kreme ima duboku i provjerenu znanstvenu pozadinu, potvrđenu brojnim člancima u specijaliziranim dermatološkim medijima u zadnjih nekoliko mjeseci.

Istraživanja koja potvrđuju ljekovitost komponenti i procesa primijenjenog u ovom, najnovijem proizvodu MySkin by Kaliterna, dostupna su svima i na PubMed-u. Dakle, nema tajne, riječ je jednostavno o najnovijoj i najefikasnijoj dermatološkoj tehnologiji.

Sve tri komponente ove kreme, koje dovode do uklanjanja pigmentacije, djeluju neovisno o vanjskoj temperaturi. Dakle, novu kremu je moguće koristiti i usred ljeta – što je čini idealnom za primjenu u nastupajućem razdoblju vrućina. Osim uklanjanja melazme i jakog ‘izbjeljivanja’, što joj je primarna namjena – krema White Skin 3 ima i snažan detox efekt. Detoksifikacijom, koža se pročišćava i podmlađuje.

‘Jako sam se pozabavio problemom melazme, kojem je izložena skoro svaka žena. Odlučio sam napraviti nešto smjelo i hrabro – kremu koja istovremeno djeluje i na kapilare i na pigmentaciju, jer sam primijetio da je melazma najjača tamo gdje je mreža kapilara najgušća. Te kapilare hrane pigmentne stanice, zato ih moramo uništiti kako bi imali najbolji efekt’. Njen je efikasnost isprobao i uspješnost utvrdio jedan od najpoznatijih svjetskih dermatologa, dr. Torello Lotti. Krema se koristi samo jednom dnevno, noću, što je čini izuzetno praktičnom. Nadam se da ću ovom kremom pomoći velikom broju žena koje su nesretne zbog izražene melazme’ , objašnjava dr. Dinko Kaliterna ideju na kojoj je zasnovana krema White Skin 3.

 

Krema se može nabaviti u boljim ljekarnama i na nedavno redizajniranoj myskin.hr web stranici.