“(Ne)zrelost” je knjiga o kojoj se sve više priča, a može biti vaša u samo par koraka

Gabbie Hanna unosi lakoću u nepredvidive preokrete života suvremenog odraslog čovjeka u ovoj uzbudljivoj debitantskoj zbirci ilustrirane poezije “(Ne)zrelost”. U poeziji koja varira od ritmičkih dječjih pjesmica do profesionalnog, ispovjednog stila, Gabbie istražuje što znači osjećati se istovremeno i kao dijete i kao odrasla osoba, razotkrivajući pritom vlastite čežnje, opsesije i nesigurnosti.

“(Ne)zrelost” najavljuje pojavu sjajnog novog pjesničkog glasa čudesnom sposobnošću da povezuje i kroz udaljavanje, da proniče u srž koristeći se internetskim žargonom i zbija vraški smiješne šale u predahu između dva trenutka egzistencijalne tjeskobe. Privući će vas do zadnje stranice zato što je razumijete, ali i vratiti opet na prvu jer i ona razumije vas.

Kako biste u svojim rukama držali knjigu “(Ne)zrelost” morate pratiti jednostavan protokol od nekoliko koraka: ostaviti komentar na postu ove nagradne igre na našoj Facebook stranici, u kojem stoji vaše puno ime i prezime, ili nam na e-mail adresu nagradnjacha@mixer.hr pošaljite svoje podatke uz naznaku “NEZRELOST”.

Ime sretnog dobitnika/ice biti će izvučeno nasumičnim odabirom i objaviti sljedeću srijedu,  03. listopada iza 12h na stranici – rezultati nagradnih igara. Pratite nas, a mi vam želimo sretnu ruku u ovom darivanju!