Nick Cave ponovo na skateboardu!

Stihovi Nicka Cavea ponovo su se našli na skateboardu australskog brenda Fast Times.

Australski skateboarding brand Fast Times objavio je sliku njihovog najnovijeg izdanja skateboarda – dramatično oslikane daske za skejtanje koja sadržava i kratki tekst iz Grindermanove pjesme ‘Heathen Child’: “Hey little Moo Moo, light as a rainbow.”

Ovo nije prva suradnja frontmena The Bad Seedsa, Nicka Cavea i australskog skateboarding brenda. Prva skejterska daska inspirirana glazbom i stihovima Nicka Cavea u limitiranom izdanju bila je dostupna 2015. godine kad je vizual s citatom iz pjesme ”Nature Boy” dizajnirao američki umjetnik Chuck Sperry.

Ove godine suradnja Nicka Cavea, Fast Timesa i umjetnika Chucka Sperryja urodila je novim vizualom za limitiran broj skateboarda. Osim na skateboard daski, dizajn je dostupan i na posebnom izdanju majica, a dostupni su putem Fast Timesovog službenog webshopa.

U međuvremenu je, 12. travnja je u CineStaru i u Kaptol Boutique Cinema prikazan Caveov koncert, snimljen u danskoj Royal Areni u listopadu 2017. ”Distant sky – Nick Cave & The Bad Seeds uživo u Kopenhagenu” zaista je sjajno audiovizualno kino iskustvo, a Nicka Cavea i njegove The Bad Seeds publika ima priliku ponovo vidjeti uživo u Hrvatskoj. Mnogobrojni obožavatelji moći će ih poslušati na ovogodišnjem INmusic festivalu koji se održava od 25. do 27. lipnja na zagrebačkom Jarunu.  

(Izvor: NME.com)