‘Nije bila Peta, bila je Deveta’ u režiji Damira Mađarića premijerno u Komediji

nije-bila-petaU petak, 11. studenog. 2016., u 19.30, u zagrebačkom kazalištu Komedija  održat će se svečana premijera komedije Alda Nicolaja ‘Nije bila Peta, bila je Deveta’ u režiji Damira Mađarića. 

Kazalište Komedija premijerno postavlja tekst suvremenog talijanskog dramatičara rumunjskog porijekla Alde Nicolaja, autora tridesetak kazališnih i televizijskih djela podjednako rado igranih u autorovoj domovini kao i drugim europskim zemljama. Riječ je o jednoj od njegovih najuspješnijih komedija – dinamičnoj ljubavnoj zavrzlami s ljubavnim trokutom i zločinom u središtu u kojoj do izražaja dolazi autorov smisao za crni humor, grotesku i brojne paradoksalne komične situacije.

Mila Elegović, Igor Mešin i Zlatko Ožbolt glavni su i jedini akteri ove vesele komedije Alda Nicolaja. Gdjegod se pojavi “ljupka aždaja” Eva, muškarci zaboravljaju na pamet i postaju nemoćne marionete.To iskustvo prolazi i Bruno, ambiciozni prevoditelj koji je svoju slobodu volio sve do dana kada mu na plaži priđe atraktivna Eva…

Dan ranije, u četvrtak na programu je pretpremijerna izvedba, a sljedeće izvedbe su 12., 24., 25., 26. i 30. studenog.