Nikola Marjanović – “Gloria”

Nikola Marjanović, najbolje čuvana tajna domaće glazbene scene, predstavlja novu pjesmu „Gloria“.

Konačno opet imam pjesmu u koju svi vjeruju i koja puca od energije, iskrenosti, snage, emocija i čudnovatosti.  Pjesma ima onu “dubinsku” kvalitetu koja zahtijeva višestruko slušanje, no jednom kad vas zarazi zaljubite se u nju i svakim sljedećim slušanjem volite je sve više. Ovdje nema ničeg instantnog niti jeftinog, nema lakih ni brzih rješenja, a na takvim se pjesmama gradi dugotrajna i vjerna publika.  Jako sam sretan!“, rekao je Nikola.

Foto: Denis Mujadžić Denyken

Autorstvo glazbe i teksta za „Gloriju“ potpisuje Dino Osmanagić, dok je originalan spot koji vas odvodi u svijet mašte djelo Denisa Mujadžića Denykena, poznatog glazbenog producenta zaduženog i za aranžman te glazbenu produkciju ove pjesme.

Od onog prvog trenutka kada mi je Dino odsvirao „Gloriju“ na akustičnoj gitari imao sam osjećaj da osim vrlo kvalitetne pjesme u svojim rukama imam i vrhunski scenarij za spot. Stoga sam želio imati kreativnu kontrolu nad zvukom i slikom – Denyken Sound & Vision, kako ja to već zovem. I evo me tu, godinu dana kasnije predajem svima plod svoje imaginacije, manifest ili pokušaj da svijet učinim boljim mjestom, a ako ništa barem malo zabavnijim“, ispričao je autor spota Denis Mujadžić Denyken.