Nipplepeople koncertnu dominaciju ljetne sezone zaokružuje nastupom u Rijeci

Electro-pop duo Nipplepeople nadolazeću ljetnu sezonu nastupa zaokružuje nastupom u riječkom Pogonu Kulture 20. listopada 2018.

Maskirani Electro-pop duo slobodno može 2017. godinu proglasiti svojom. Fantastična obrada davnog hita Zdenke Kovačiček “Frka” jedan je od najuspješnijih singlova prošle sezone zahvaljujući kojem su našli put do radijskog etera, ali i do brojnih klubova i festivala po regiji. U vrijeme kad zdravi pop s ovih prostora zapravo oskudjeva, kvalitetnim pjesmama Nipplepeople su se uspjeli nevjerojatnom lakoćom iskočiti daleko iznad ostalih.

Jedan od popratnih efekata “Frke” je, dakako, i vraćanje njihovih prethodnih singlova u fokus publike. Počevši od debitantskih “Sutra” i “Broj”, preko “Bolji” i “Ne volim te”, pa do sjajnog “Balkan Expressa”, Nipplepeople su pažljivo birali čemu će se posvetiti i pritom nisu napravili niti jedan krivi korak.

Sad je naposlijetku došlo vrijeme za još jedan ozbiljan pomak naprijed. Bend će u subotu, 20. listopada napasti Pogon Kulture, koji će biti nastavak koncertne dominacije benda i u 2018. godini.

Ulaznice za koncert su u prodaji u Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a),u shopu Freak out (Sergijevaca 26,Pula) po cijeni od 60 kn koja će biti na snazi do 27. travnja. Od 28. travnja do 19. listopada za ulaz će trebati izdvojiti 70 kn, a ukoliko ostane ulaznica na dan koncerta cijena ulaznice bit će 80 kn.

Budite u tijeku s vijestima na Facebook mreži.