Nipplepeople sviraju na rođendanskoj zabavi portala ŠibenikIN

Nipplepeople/PR

Maskirani electro pop duo Nipplepeople svirat će u petak, 1. prosinca, u klubu Azimut na proslavi šestog rođendana portala ŠibenikIN. 

Najutjecajniji medij šibenskog kraja i jedan od najčitanijih lokalnih medija u Hrvatskoj, počastit će tako svoje vjerne čitatelje gostovanjem benda koji je u ovom trenutku apsolutni hit u Hrvatskoj, ali i cijeloj regiji.

Publika i glazbeni kritičari puni su hvale za ovaj duo koji i dalje krije identitet članova benda. U regiji su najpoznatiji po pjesmi “Sutra”, a odnedavno i po obradi pjesme “Frka”, koju u originalu izvodi najveća dama hrvatske glazbene scene, legendarna Zdenka Kovačiček koja će krajem mjeseca u Zagrebu održati koncert “Žena za sva vremena” na kojem će joj se pridružiti i Nipplepeople.

Nastupali su na svim većim festivalima kao što su EXIT, Hartera, Terraneo i drugi te kao predgrupa grupama Hurts i Faithless. U Šibeniku ih je publika gledala i slušala proteklog ljeta dvaput na ljetnoj pozornici tvrđave sv. Mihovila gdje su svirali kao predgrupa velikom britansku bendu Stereo MC’s te nastupili u sklopu programa Ljetno Yammatovo.

“Dovođenje najboljeg hrvatskog elektroničkog benda godine Nipplepeople u Azimut, u petak 1. prosinca s početkom u 23 sata, na najbolji način proslavit ćemo sa svojim čitateljima šest godina postojanja i promovirati glazbenu scenu grada koji postaje koncertnom mekom i nezaobilaznom destinacijom za sve ljude dobre volje željnih zabave.” izjavili su sa portala ŠibenikIN.