Nizozemsko-novozelandska glazbena atrakcija My Baby dolazi i na riječku pozornicu

My Baby

Nizozemsko-novozelandska glazbena atrakcija My Baby nakon odličnog nastupa na Zagreb Beer Festu ove godine i rasprodane Tvornice kulture prošle godine, dolazi i na riječku pozornicu.

Bend će nastupiti u Klub.u ispod The Beertije na Trsatu 10. studenog s početkom u 22:30.

Odličan scenski nastup, jedinstveni zvuk i velika energija zaštitni su znak koncerata benda koji je u ožujku ove godine objavio novi album “Prehistoric Rhythm”.

Bend je nastao iz ljubavi prema fingerpickin’ gitarama, voodoou, funku, gospelu i južnjačkom močvarnom bluesu. Grupu čine multi-instrumentalistica i vokalistica Cato van Dyck, njen brat Joost van Dyck na bubnjevima i gitarist Daniel Johnston, a nastala je 2012. godine.

Prvi album objavili su 2013. godine, a ozbiljniju internacionalnu karijeru lansirali su nakon nastupa na Eurosonic Noordeslaf Festivala u Nizozemskoj 2014. godine. Dosad su proputovali čitav svijet te su nastupali od SAD-a, Japana, Novog Zelanda do Europe.

Ulaznice za koncert MY BABY u Klub.u mogu se nabaviti u pretprodaji na šanku The Beertije na Trsatu, u Dallas music shopu te online na entrio.hr po 50 kn.

Ulaznice na dan koncerta (ako ih ostane) bit će 70 kn.