Njuške njuškama – Slow Motion Suicide, Clone Age i Nord za pomoć životinjama

Po šesti put u Hard Place stiže humanitarni program Njuške njuškama. Kao i svaki puta do sada Njuške dovode sjajne bandove – ovaj put su to Slow Motion Suicide, Clone Age, Nord i njihov specijalni gost Nikola Marjanović. U petak 26.01. uz tri fantastična benda za dobru atmosferu do jutra zadužen je DJ, a ne propustite i tombolu sa bogatim nagradama u ponoć.

Clone Age je rock bend iz Čakovca i publici se predstavio po brojnim festivalima (INmusic festival, Čehaj Fest, Rock Otočec, Heineken Music Fest…), a 2016. godine za izdavačku kuću Dallas Records objavljuju album naziva “Fuse”. Za sebe kažu: “Naša glazba je miks naših sličnosti, ali još više naših različitosti koje je čine onakvom kakva jest. Kao jedan od rijetkih istinskih hrvatskih alternativnih rock bendova, njegujemo novi izričaj i originalan zvuk. Zbog naših hard drive rifova i snažnih vokala, rock živi dalje!“.

Nord je rock bend iz Rijeke, osnovan od strane prokušanih riječkih glazbenika. Na njihovo stvaralaštvo najviše utjecaja su imali bandovi poput Faith No More, Soundgarden, Helmet, Tool, Deftones i Mastodon, a svirke uživo su ono što ih definira kao jedan od najaktualnijih rock bandova trenutno. To potvrđuju i brojne nagrade i priznanja koja su dobili tokom svog kratkog bivanja na sceni. Nedavno su izdali i svoj prvijenac “Play Restart”, a za Njuške br. 6 odlučili su dovesti posebnog gosta Nikolu Marjanovića.

Slow Motion Suicide stižu direktno sa zadnjeg izdanja Brijačnice, a njihov aktualni video spot sniman je u New Yorku. Ljubimci zagrebačke publike, ali i kritike, premijerno nastupaju u Hard Placeu.

Upad je donacija od 20 kuna, a Hard Place vam priprema dvostruki happy hour uz poziv da pomognemo psima i uživamo u sjajnoj rock glazbi.