NoA – “Mene ne zanima”

Elvis Sršen NoA, domaćoj publici već poznati multi – instrumentalist, aranžer, skladatelj, tekstopisac i glazbeni producent, novo je ime Dallas Recordsa, pod čijom etiketom danas predstavlja svoj novi singl i spot za pjesmu “Mene ne zanima”.

“Mene ne zanima” je obrada istoimenog hita Majki, a prema Noinim riječima, Goran Bare je već nakon prvog slušanja bespogovorno pristao na obradu, bez obzira na, za njega atipični funky stil u kojem je pjesma napravljena.

“Mene ne zanima” najava je albuma prvijenca koji NoA komponira, snima i producira u vlastitom studiju.Veliku ulogu na nadolazećem debi albumu je odigrao njegov bliski prijatelj, ko-producent i bubnjar Jan Ivelić, poznat po sviranju u TBF-u, s Dinom Dvornikom te Oliverom Dragojevićem. Uz Ivelića, tu su i talentirani mladi basistAnte Jurinović, koji je, među ostalim, svirao i sa legendarnim Joeom Zawinulom, te Al Duke (Waveform, Galeria) na gitari.

Paralelno sa studijskim snimanjem albuma, Jan i NoA formirali su prateći bend pod nazivom “FUNK BLASTERS” i počeli svirati funk, pop i rock standarde po malim klupskim pozornicama, također isprobavajući novi autorski materijal pred publikom. Noin prateći bend danas čine, već spomenuti Jan Ivelić na bubnjevima, basist Josip Žaja i gitarist Al Duke, a Ante Juranović, student električnog basa na Bečkom konzervatoriju, pojavljuje se povremeno kao gost.

Režija i montaža spota potpisuje sam NoA, za snimanje je bio zaslužan Toni Banov, a za post-produkciju Sina Jakelić.